Ohlas na Prague Pride


Tou nejdůležitější výbavou člověka, nezbytnou pro samotné přežití společnosti, je dispozice k množení. Biologická motivace k takovému konání homosexuálům schází. Dispozici k rozmnožování sice mají, ale nemají k tomu motivaci. Sexem se chtějí jen radovat se stejným pohlavím. Svojí jinakostí dráždí některé občany, ačkoliv jsou to lidé milí, vzdělaní a obdaření dalšími osobními pozitivy.
Ta osobní pozitiva mělo i mnoho členů KSČ. Ani jsem nevěděl, že jsou to straníci. Jejich jinakost vynikla, až jejich sdružováním a manifestací toho, co bylo za těmi osobními pozitivy. Už ne oni, ale jejich strana rozhodovala jménem těch „pozitivních“ jednotlivců, kdo bude či nebude studovat, kdo bude či nebude postupovat v kariéře, či kdo bude zatčen nebo za své názory dokonce popraven.
Nyní se dokonce mezinárodně sdružují a organizují homosexuálové, aby manifestovali svoji jinakost. Tím nikomu neubližují, jen strhávají k maximalizaci své jinakosti i ty, kteří jsou zatím jen slabě tou jinakostí postiženi. Sexismus i tohoto druhu je současnou módou, módou z nudy a z neschopnosti či spíše z pohodlnosti prezentovat se projevy účelnějšími.
Místo demonstrací by byla vhodnější osvěta nad formami oněch jinakostí od homosexuálů přes zoofily až k pedofilům, kteří taky nemohou za své vrozené dispozice. U drog již diskutujeme o tendencích a důsledcích přechodu od slabých k silným drogám, jejichž uživatelé spočetnost již zjevně zatěžují. U sexuální jinakosti takovou potřebu necítíme – ještě nevymíráme, jen se zatím mění struktura (kvalita) společnosti.

ZPĚT na Rozličné texty